Cu toții avem parte de stres, anxietate, tristețe, pierdere sau alte forme de tulburări emoționale de-a lungul vieții și, de cele mai multe ori, avem capacitatea de a le face față.
Emoțiile, gândurile și faptele noastre ne afectează viața. Este important să avem grijă de bunăstarea noastră mentală și să cerem ajutor când lucrurile ne scapă de sub control.
Consilierea psihologică nu se adresează doar celor cu probleme mentale ci tuturor celor care se confruntă cu stres, emoții intense, schimbări în viață și vor să-și îmbunătățească calitatea vieții.
Mai important, căutarea ajutorului nu este un semn de slăbiciune ci un pas semnificativ către protejarea propriei bunăstări.
Prin exprimarea experiențelor într-un loc sigur și fără prejudecăți vă oferă posibilitatea de a vă explora opțiunile și dezvolta abilitățile pentru a face față situațiilor dificile. 

Cu ce mă poate ajuta un psiholog?
Cristina Caba

Caba Cristina - Cabinet Psihologic Individual - Psiholog Timișoara

Nu există niciun buton magic sau soluție de rezolvare rapidă atunci când vine vorba de schimbarea unor lucruri din trecut care au fost dificile, dar ceea ce putem face este să lucrăm împreună pentru a găsi confort și rezolvare în zonele dificile din viața ta și provocările la care trebuie să le faci față. Prin diverse tehnici și abordări de lungă durată cu rezultate dovedite, vom putea afla ce comportamente și / sau gânduri ar putea să te împiedice să trăiești o viață mai bună și să găsești sens în situațiile de zi cu zi...

Cristina Caba

Dacă dorești să discutăm mai multe, te invit să discutăm la telefon.
(Apăsând butonul de mai jos, de pe telefon mă poți suna direct!)