A fi sinceri cu noi și cei din jur necesită curaj. Ne cenzurăm pentru a nu fi judecați, pentru a nu răni și a nu fi răniți.
Dacă ne uităm la viețile noastre putem vedea că am fost personaje pozitive în poveștile unora, negative în poveștile altora, figuranți în unele cazuri deși ne-am fi dorit rol principal și am primit roluri pe care nici nu ni le doream.
Frumusețea este că suntem toate aceste personaje, și chiar mai mult, într-unul singur iar curajul de a fi onești cu noi și cei din jur ne va asigura rolul vieții noastre. 

Curajul de a fi sincer
Cristina Caba

Caba Cristina - Cabinet Psihologic Individual - Psiholog Timișoara

Nu există niciun buton magic sau soluție de rezolvare rapidă atunci când vine vorba de schimbarea unor lucruri din trecut care au fost dificile, dar ceea ce putem face este să lucrăm împreună pentru a găsi confort și rezolvare în zonele dificile din viața ta și provocările la care trebuie să le faci față. Prin diverse tehnici și abordări de lungă durată cu rezultate dovedite, vom putea afla ce comportamente și / sau gânduri ar putea să te împiedice să trăiești o viață mai bună și să găsești sens în situațiile de zi cu zi...

Cristina Caba

Dacă dorești să discutăm mai multe, te invit să discutăm la telefon.
(Apăsând butonul de mai jos, de pe telefon mă poți suna direct!)